Virkeslogistik Mellansverige AB anställer ny VD

Mikael Hedman Danielsson ny VD för Virkeslogistik Mellansverige AB (VLM)

Vi på VLM är väldigt glada över att kunna presentera Mikael Hedman Danielsson som ny VD för VLM.

Mikael kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef på Unite Logistics.

Mikael kommer att tillträda sin tjänst i januari 2024.

– Vi ser mycket fram emot att Mikael tillsammans med organisationen utvecklar VLM för att fortsatt vara en attraktiv partnertill våra kunder, leverantörer och medarbetare, säger styrelseordförande Patrik Larsson.

– Det känns väldigt glädjandeoch motiverande att få förtroendetatt leda VLM, som är ett välskött företag med en finutveckling sedan starten 2017. Jag ser fram mot att använda mina erfarenheter kring logistik och verksamhetsutveckling för att tillsammans med VLM:s styrelse, medarbetare, leverantörer och kunder fortsätta utveckla företaget framåt, säger den tillträdande VD:n Mikael Hedman Danielsson. Nuvarande VD Patrik Larsson kommer fortsätta att arbeta för VLM i sin roll som styrelseordförande när Mikael har tillträtt.